top of page

VORES BRYLLUP I BILLEDER // DEN HJEMMELAVEDE PHOTOBOOTHDer er virkelig intet mere hyggeligt, end at sidde og kigge på alle de søde, sjove, fjollede og kærlige billeder, der blev taget ved vores hjemmelavede photobooth til brylluppet. Det er efterhånden blevet så populært med de her iPads, der stilles op til fester med en selvudløser og så kan gæsterne ellers gå bananas foran kameraet. Ideen er god, men da vi skulle planlægge vores bryllup, synes jeg, at det var meget mere tiltalende at ende med fysiske billeder, som vi kunne bladre igennem sammen dagene efter brylluppet og gemme i en mappe, som vi altid kan tage frem. Heldigvis var vores ‘polaroid photobooth ‘ et kæmpe hit.

I haven hvor vi hang ud i løbet af eftermiddagen, havde vi pyntet en hæk med blomster og folie-balloner, som udgjorde baggrunden til vores photobooth. Ved siden af stod et bord med forskellige remedier, som gæsterne kunne bruge på billederne og så mine to Instax Polaroid kameraer.

Jeg oplevede, at vores gæster synes, at det var vildt sjovt at bruge polaroid kameraerne, hvor man tager et billede, og det så bagefter kommer ud på siden af kameraet. Det er også en god måde, at sikre, at man ikke ender med 100 af de samme billeder, fordi folk ofte tager et enkelt eller to billeder inden de skifter remedier, bytter plads og gør tingene anderledes.

Ved siden af vores photobooth havde vi hængt nogle snurre op, hvor gæsterne med små hjerte-klemmer kunne sætte billederne fast. Så undgik vi, at folk tog dem med hjem, men i stedet hang dem op, så alle kunne se dem, og vi kunne sikre os, at de blev gemt til os. 🙂 😉

Klart det bedste fysiske minde, vi har tilbage efter brylluppet. Det kan jeg virkelig varmt anbefale!

Комментарии


bottom of page