top of page

CANNES // FERIEBILLEDER


Hjemme igen efter seks fantastiske dage i sommerhus i Cannes. Jeg havde den skønneste ferie med en god kombination af afslapning, shopping, god mad, drinks, sol og saltvand.

Jeg elsker at holde ferie i Cannes. Mine forældre har haft ferielejlighed i den franske badeby i 20 år – og det har derfor været en fast sommerferie destination lige siden jeg fyldte 7 år. Derfor er det et sted, hvor jeg virkelig føler mig hjemme og kan slappe helt af. Lige så meget jeg elsker at opleve nye destinationer, så nyder jeg også en ferie i Cannes, hvor jeg ikke føler trang til at opleve noget nyt, men blot skal slappe af, kender de gode restauranter, de bedste strande og det lokale supermarked.

Selvom sommerferie-turen til Cannes i år kun blev til seks dage, så nåede vi både forbi den lokale strandbar, en tur på den berømte og berygtede restaurant Baoli, en dag på vandet og shoppingtur langs Rue d’antibes.

Hver gang jeg er i Cannes, så minder jeg mig selv om, at jeg burde bruge meget mere tid der nede. Der er simpelthen så dejligt! Kan jeg godt se at kalenderen er lidt presset i år, men måske jeg fra næste år, kan sørger for, at få presset nogle flere ture til Cannes ind i kalenderen.

… og til de interesserede er kjolen og tasken, som jeg har på, på billedet fra Ganni. 🙂

Comments


bottom of page