top of page

Cannes // My Second Home


IMG_9888.JPG

Som I måske har set på min Instagram så bliver der lige nu hygget big time, mens jeg holder ferie i Cannes. De sidste 17 år er jeg kommet her flere gange om året, og altid i sommerferien fordi mine forældre har sommerhus her nede. Det betyder, at det er et sted hvor jeg virkelig føler mig hjemme og efterhånden kender hvert et gadehjørne.

Selvom jeg elsker, at komme ud og opleve noget nyt, så synes jeg også at det er helt fantastisk og afslappende at være her, hvor man kender det hele. Man behøver ikke bruge de første dage på at udforske og falde til, og man bruger heller ikke ret meget energi på nye indtryk eller at finde rundt. Her er bare skønt og afslappende at være!

:-)

I dag ligger vi på stranden i Juan Les Pain, som ligger ca. 12-13 minutters kørsel fra Cannes. Her er lidt flere lokale, lidt færre turister og en meget bedre strand. Her er simpelthen så varmt i år, så det er et must at være tæt ved vandet, og ligge ned det meste af dagen. Udover at nye de gode strande, den lækre mad og lidt kølig rosé så får jeg også arbejdet lidt. Det er dejligt, at kunne tage arbejdet med overalt. Så længe jeg har min computer og min telefon, så kan jeg ordne det meste

:-)

Jeg håber at I nyder jeres sommer hvor end den afholdes. Hvis du er i Danmark, så nyd lige vejret lidt ekstra for meget. Intet er bedre end smukke Danmark når solen skinner og temperaturen rent faktisk viser sommer.

// Josephine

English If you have seen my Instagram the last couple of days, you would have noticed that right now I’m on vacation in Cannes. A place that I have visited the last 17 years at least once a year. My parents have summerhouse in Cannes, so by now I know it like my own backyard, and that makes it a really nice and relaxing place to visit doing my summer holiday where i mostly just want to relax and charge my batteries.

Today I’m spending the day at a nice beach in Juan Les Pain just 12-13 minuts from Cannes. It’s a place for the local people with not so many turist. It’s a lovely beach, with a nice restaurant. Just perfect 😉

Comments


bottom of page