top of page

Celebration // Wine tasting, Tapas and Disco


IMG_9711.JPG
IMG_9718.JPG
IMG_9724.JPG

IMG_9755.JPG

Mens jeg var begravet i eksamen fik jeg heldigvis tid til at holde en enkelt aften fri for at fejre min skønne veninde Carolines fødselsdag. Aftenens stod først på vinsmagning og tapas. Det var virkelig hyggeligt med lækker mad, godt selvskab og rigtig gode vine. På grund af eksamen havde jeg heller ikke set mine veninder i efterhånden ret lang tid, så det var skønt at have tid til at bruge en hel aften i deres selskab igen.

Da klokken nærmede sig midnat hoppede vi i en række taxaer og kørte ind til Zen. Det er altid en fornøjelse at komme på det natklub, fordi de har styr på deres ting, der er gang i dansegulvet fra start og så bliver vi bare altid behandlet rigtig fint der inde. Da vi kom op til vores bord fik vi hurtigt alle sammen en drink i hånden, og så blev der ellers danset løs til den lyse morgen.

Jeg glæder mig til, at vi skal have sådan en tur igen!

// Josephine

English A couple of weeks ago when i was buried in my exam, i managed to get one night free to celebrate my friend Carolines birthday. it was a really great night with wine tasting, tapas and good company. Just before midnight we jumped into a bunch of taxies and went into the city, where we entered the nightclub Zen. It is always a pleasure to visit this nightclub. The dance floor is always packed with happy people, the music is good, and the staff always treats us very well. 

Comments


bottom of page