top of page

COZY LIFE & WEEKEND PLANS


outside

Efter at  jeg i forbindelse med mit journalist studie, er kommet i praktik, og derfor har måtte drosle ned på mine andre aktiviteter og forskellige virksomheder, har jeg virkelig fået meget fritid. Jeg kan ikke huske, hvornår mit liv sidst har været så roligt som det er nu.

De sidste rigtig mange år har jeg været vandt til at arbejde – også om aftenen og i weekenderne. Jeg har været vandt til at fritid og arbejde flød ud i ét, og at aftaler med veninderne eller en friaften uden arbejde, var noget jeg med hård hånd prioriterede og disideret satte tid af til. Sådan er det ikke i dag.

Nu har jeg fri når jeg har fri. Og med Andreas i huset er det altså ret svært at sætte sig ned foran computeren eller lave andre praktiske gøremål. Det er langt mere hyggeligt at krybe sammen på sofaen til en film eller spille et spil.

Den her weekend er også fyldt med skønne absolut ikke arbejdsrelaterede planer. I aften skal jeg i Tivoli med Andreas. Vi giver hinanden pakkekalender, og i en af hans pakker fra mig lå et gavekort på en tur i jule-tivoli med æbleskriver og gløgg. I morgen står den på den årlige dame julefrokost med mine skønne veninder. Det ender sansynligvis i en relativt saftig bytur, og derfor er søndag sat af til afslapning, hygge og så kommer mine forældre måske forbi til frokost eller en kop kaffe.

Nu skal klokken bare pasere fyraften, og så står jeg overfor en ret så lækker weekend! Det håber jeg også I gør!!

Husk at I kan følge med på snapchat: Jhelbrandt

Rigtig god weekend! // Josephine

In english: Now when I’m working as an intern, as a part of my studies I have more time than ever to personal-sparetime activities. The last couple of years I have been use to working all day and all night, also in the weekends. Spending time with my friends or having a night with my self and a movie on the couch was something that I had to plan and prioritize. Today I’m off work when I leave the office, and even though i loved my life and work before my internship, I must admit that I love my life even more now. This weekend I will also be without work. I have a lot of exiting plans. Tonight I’m visiting Tivoli with Andreas, tomorrow I have the annual Christmas lunch with the girls, and sunday is time for relaxing (maybe some recovering) and perhaps my parents will stop by for some lunch of coffee. Sounds nice right? Wish you a great weekend as well! And remember that you can follow me on snapchat: Jhelbrandt – Hugs.

Comments


bottom of page