top of page

DEN BEDSTE GAVE TIL FARS DAG (+ RABATKODE)

Fars dag er lige om hjørnet, og jeg kan umuligt være den eneste, der synes, at det er hamrende svært at købe gave til sin far? Min far er manden, der har alt, og det er altid et cirkus, når jeg skal prøve at være kreativ og finde på en gave til ham.

I år er jeg dog faldet over et koncept, som jeg synes er ret genialt, og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele det med jer, der måske sidder i samme situation og grubler over, hvad I skal give jeres fædre på mandag. Ovenikøbet er virksomheden gået med til, at jeg kan forære jer en rabatkode, så I kan fejre jeres seje fædre, med en fed gave uden at det skal koste en bondegård.

Hvis der er noget alle mænd (i hvert fald dem jeg kender) elsker, så er det et godt glas vin. At komme med en god flaske og sige tillykke med dagen, er bare lidt for almindeligt og i hvert fald ikke særlig kreativt. Derfor blev jeg virkelig begejstret, da jeg faldt over en side, hvor man kan købe et vin abonnement.

Det fungere således, at man bestiller en kasse vin og vælger, om det skal være tre flakser rødvin eller en blanding af rød- og hvidvin. Herefter får modtageren en kasse med tre flasker leveret til døren, hver – eller hveranden måned, alt efter hvad du har valgt.

RABATKODE: VINABONNEMENT TIL KUN 200 KRONER

Et abbonoment koster kun 300 kroner pr levering (DU FÅR 100 KRONER I RABAT = 200 KRONER) – og man kan også nøjes med at købe en enkelt måned, altså en enkelt levering, hvis man bare vil starte med at prøve det af. Så har du introduceret din far til konceptet med tre gode flasker vin, og han kan selv fortsætte det, hvis han vil. + du får point for kreativitet, ved ikke bare at have købt en flaske vin i Netto.

Fordelen ved abonnementet er, at det er kompetente vinfolk, der sammensætter kasserne og sørger for, at det altid er god kvalitetsvin, der bliver leveret. Det giver modtageren mulighed for at prøve nogle forskellige flasker, som man måske ellers ikke ville få smagt.

Abonnementet kan du købe hos Vinfarmen.dk – og skal du have gaven klar fars dag på søndag, skal du købe et gavekort, som sendes til dig på mail. Folkene bag Vinfarmen.dk sidder klar helt til klokken 21 på søndag, så du også kan nå at give din far en gave, selvom du er ude i sidste øjeblik 😉 Der er altså ingen gode undskyldninger, for ikke at fejre din seje far på hans dag!

Ved at bruge rabatkoden HELBRANDT trækkes der 100 kroner fra det samlede beløb, når du køber et gavekort på Vinfarmen.dk 🙂

Jeg har allerede købt et gavekort til min far (håber ikke, at han læser med her 😉 ) Jeg synes, at du skal gøre det samme, for selvom det er en opreklameret mærkedag, og mange har det svært med den slags, så skal vi altså huske, at vise vores forældre, at vi sætter pris på dem – og hvorfor ikke gribe anledning, når nu det er fars dag på mandag. 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page