top of page

DENMARK I’M COMING HOME
Efter fem fuldstændig fantastiske, vilde, overvældende og vidunderlige måneder i Vietnam, er det blevet tid til at vende snuden tilbage mod Danmark.

Heldigvis skal jeg kun hjem på sommerferie – for jeg er slet ikke færdig med at nye det skønne ris-land. Andreas bliver i Asien, og skal holde sommerferie med en ven, så efter at have været sammen konstant – som i 24 timer i døgnet – i så lang tid, bliver det virkelig mærkeligt, at skulle tage afsked og sige på gensyn.

Jeg skal være i Danmark i 3,5 uge og jeg glæder mig naturligvis helt vildt til at se mine veninde, holde sommerferie med familien i Rørvig og nyde en helt masse rugbrød. 😉

Inden jeg går ombord på flyet til København på næste søndag, er der dog lige tid til en tur til Haong Bay, der skulle være noget af det smukkeste natur der findes – i hele verden faktisk. Og så har også planer om at nyde den sidste omgang billig massage, lidt forkælelse og den aller sidste shopping i Hanois gader 😉

Selvom jeg glæder mig til at komme hjem, så bliver det også svært at sige på gensyn til skønne Vietnam, varme vejr og lækre mad. Dejligt at vide, at jeg kommer igen.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page