top of page

Det her er for sygt!


12819299_10153483933877547_6232797419043688206_o

Normalt tager jeg aldrig den her slags emner på op bloggen, men i den her sag kan jeg slet ikke holde mig tilbage. Jeg er så rasende!

Tv2 sendte i går andet afsnit i dokumentarserien om moskeer i Danmark. Det er rystende, kvalmende og chokerende ting de afslører, og jeg sad med åben mund og med vrede i hele kroppen mens jeg så det. Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor de her mennesker er i Danmark? De har absolut intet at gøre i vores lille fantastiske land, når de på alle måder hverken bakker op om vores samfund, eller ønsker at være en del af det!

.. og så fatter jeg bare overhovedet heller ikke, at der ikke står et hav af muslimer på Rådhuspladsen i dag og tager afstand fra det her? Hvis det var mig, der fik misbrugt noget der betød så meget for mig, som islam gør for muslimer, så skulle i nok se mig gøre det klart for verden, at jeg ikke bakkede op om de idioter der misbrugte min tro.

og hey! Jeg er overhovedet ikke racist! Folk må tro og mene det de vil. En af mine aller bedste veninder er oprindeligt fra Iran og af en muslimsk familie. Jeg er bare fucking meget imod de idioter der undertrykker kvinder, siger det er ok at slå børn og i øvrigt fortæller medmennesker at de skal lade være med at gå til danskerne, og at dankerne ødelægger deres hjem. Hvad fanden bor de så her for? De skal ikke have én krone mere i kontanthjælp eller kulturstøtte – de skal bare have en one way ticket til der hvor de kommer fra. Farvel.

Og så fik jeg det sagt! God weekend

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page