top of page

DOUBLE DATE


IMG_3117.JPG

IMG_3115.JPG
IMG_3120.JPG

I lørdags fik jeg ikke lige opdateret bloggen. Jeg var ret træt og orkede ikke ret meget. I fredags havde vi Caroline og Kasper på besøg til middag og god vin. Det var tænkt som en stille og rolig, hyggelig fredag aften, men vi endte lidt vildere, og vi havde vidst alle fire lidt hovedpine dagen efter, ovenpå en helt masse rødvin og drinks. ;-)Det var virkelig hyggeligt og der blev snakket igennem og spillet spil.

I går var jeg heldigvis lidt mere frisk, så jeg kunne få lidt mere ud af weekenden. Nu er en ny uge skudt i gang, og selvom der sker en masse spændende ting for tiden, så kan jeg slet ikke vente til jul og vores to ugers ferie til Sri Lanka i slutningen af januar. Jeg synes, at mørket og efteråret har fået fat i mig..

// Josephine

In English: This Friday we had dinner with Caroline and Kasper. It was supposed to be a quiet and cozy Friday night, witch it was – but Saturday i think we all had a little headache do to the four bottles of red wine and drinks that we had. Now a new week has kicked off, and although there is a lot of exciting things going on, I can not wait for Christmas and our two weeks holiday to Sri Lanka in the end of January.

I need it.

Comments


bottom of page