top of page

Drama og hotelkaos Efter en omgang booking-kaos i går er vi endelig landet på et super lækkert resort med den skønneste strand, en flot palmehave og spa. 

Jeg synes normalt jeg plejer, at have ret godt check på mine ting, men af en eller anden årsag er der gået noget galt, da jeg bookede det sidste hotel – vores luksus resort, som vi virkelig har glædet os til efter at have boet lidt halv primitivt på vores oplevelsestur rundt i landet den første uge af vores ferie.

Da vi kom frem til hotellet i går, kunne de ikke finde vores booking, og pludselig gik det op for os, at jeg ved en fejl havde booket hotellet fra d. 5-12 juni i stedet for 5-12 februar. Shit! 

Heldigvis var Hotels.com en mega hjælp og de hjalp os med at få løst problemet.. Men det tog godt nok nogle timer, hvor vi var vildt bekymret for, at hotellet ikke havde plads til os, at vi ville miste de penge vi havde betalt eller at vi ikke kunne finde et andet lækkert resort i nærheden. 

Gudskelov løste det hele sig, og vi ligger nu på stranden med en god bog og nyder solen. Det har vi tænkt os at gøre helt frem til på fredag, hvor vi desværre skal vinke farvel til skønne Sri Lanka, 32 grader og palmerne, for at vende snuden mod det kolde nord igen. Uha! Det er bare om at nyde det nu 😉 

Husk i kan følge med på instagram @josephinehelbrandt og snapchat jhelbrandt

// Josephine

Comments


bottom of page