top of page

EN FUCKFINGER TIL CARLOS!
Carlos.. Nok det mest irriterende element lige nu. De sidste par dage har Carlos virkelig fucket med os. På grund af Carlos har vi været i konstant standby position, og samtidig har nervøsiteten også indhentet os stille og roligt.

Carlos er navnet på den cyklon, der lige nu passere forbi Mauritius! Selvom den endnu ikke har vist sig mere end i et voldsomt blæsevejr, så har nervøsiteten for, at den skulle gå i land og gøre situationen rigtig alvorlig hele tiden luret.

På grund af Carlos har alle fly til og fra Mauritius været aflyst. To gange har Andreas og jeg nu oplevet, at have pakket vores kufferter, taget “rejsetøjet” på og tjekket ud af vores hotel, for så at skulle pakke det hele ud igen og tjekke ind på hotellet på ny, fordi vores fly er blevet udskudt endnu engang.

Heldigvis er der godt nyt i dag. Vores fly er lige nu på vej til Mauritius fra Istanbul og skulle gerne lette herfra i nat. Vi håber virkelig, at vi kan komme hjem ad nu.


Selvom det har været frusterende hele tiden at være i venteposition og ikke vide, hvornår vi kommer hjem, så har vi alligevel været gode til at få det bedste ud af de ekstra dage, vi har fået.

Der er blevet læst blade og bøger, gået lange ture, spillet en helt masse kort og i dag kiggede solen også frem et par timer, så vi kunne ligge på stranden.

Hotelpersonalet har været virkelig søde og de har bl.a sørget for, at vi i dag kan beholde værelset helt til kl. 23, hvor vi skal mod lufthavnen. Det er da service! 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page