top of page

EN OVERRASKELSE TIL MIN BRIDESMAID
I går havde jeg arrangeret en surprise for min bridesmaid. Vi havde en aftale om, at vi skulle ind og prøve min brudekjole hos Karim Design, og da vi var færdige afslørede jeg, at vi alligevel ikke var helt færdige.

Det har – og er – simpelthen så fantastisk den måde hun har gidet at gå op i vores bryllup på. Hun har været med hver gang jeg har skulle prøve min brudekjole, hun har været sød til at lytte, når jeg har været frustreret over planlægning, der ikke gik som den skulle, hun har været god til at komme med ideer – og så har hun bare været fantastisk til at lytte interesseret, når jeg har haft lyst til at snakke om vores kommende store kærlighedsfest, som naturligvis har fyldt meget i mit hoved det sidste lange stykke tid. Derudover ved jeg at hun bliver en fantastisk støtte på dagen, og at hendes ro og overblik kommer til at give mig en meget mere afslappet følelse i kroppen, der gør, at jeg kan nyde vores store dag endnu mere.

Derfor ville jeg også gerne give noget igen – og i samarbejde med Hunkemöller inviterede jeg hende derfor ind i deres butik for at shoppe lingeri. Hvilken kvinde elsker ikke nyt lækkert undertøj? Hun kunne frit vælge fra hylderne, hvad hun ville have og endte med to sæt virkelig fint lingeri.

Jeg fik også shoppet lidt. Når man nu planlægger bryllup og går så meget op i detaljerne, så synes jeg virkelig også, at man skal sørger for at have noget lækkert lingeri på under kjolen og med til de efterfølgende dage på bryllupsrejse. Jeg shopper altid mit undertøj i Hunkemöller. Jeg synes, at de har de smukkeste styles i en virkelig god kvalitet og så er personalet altid virkelig imødekommende og virkelig gode til professionelt at guide en igennem størrelser og hvilke styles, der vil passe særligt godt til ens unikke krop. Det sætter jeg stor pris på! Faktisk gik jeg to størrelser op i BH, efter jeg fik målt min størrelse i Hunkemöller, så selvom man går og tror, at man har styr på det, kan det virkelig være en god ide, at slå et smut forbi en af butikkerne, og få tjekket op på, om man nu også bruger den rigtige størrelse BH.

Nedenfor kan du se to af de sæt lingeri, som jeg fik med hjem. Jeg glæder mig til at have det på – men gemmer det naturligvis til bryllupsrejsen, så jeg har noget lækkert helt nyt undertøj at føle mig godt tilpas i, i dagene efter vores store bryllup. Du kan shoppe det hvide sæt – her / og det store sæt – her.Indlægget er udgivet i samarbejde med Hunkemöller

Comments


bottom of page