top of page

ER DER PLADS TIL MERE SHOPPING – TESTEN
KAOS. Det er vidst det ord, der beskriver min lejlighed lige nu. Jeg er nemlig ved at pakke mit liv ned i én enkelt kuffert – okay to. En stor og en lille. Pakkeriet skyldes sådan set ikke, at jeg skal ud og rejse, i hvert fald ikke lige nu. Årsagen er, at jeg er ved at teste om, der er plads til mere shopping.

I næste uge skal vi ud af vores lejlighed og fortsætte Vietnam-eventyret med fire ugers rejse rundt i Central- og Nordvietnam. Inden vi forlader Ho Chi Minh City, vil jeg gerne lige have tjek på, om der mon er plads til, at jeg kan shoppe lidt undervejs.

I påsken havde vi besøg af mine forældre, og de tog en del tøj med hjem til Danmark. Derudover er min drone gået i stykker og skal ikke med videre, og det burde give lidt plads, men jeg har allerede shoppet (lidt for) meget her i HCMC, og inden jeg står med en kuffert, der ikke kan lukkes, tænker jeg at det er en ide at få et overblik over mit pladsforbrug.

Det føles godt nok lidt åndsvagt, at pakke alle mine ting ned i en kuffert for at pakke den ud igen lige bagefter, men om ikke andet er det nødvendigt og vidst den eneste måde, jeg får et overblik på.

Hvis der er nogen der ligger inde med geniale pakke tips, der skaber mere plads i kufferten, så råb endelig højt. Det kunne jeg ret godt bruge lige nu 😉 Ellers så håber jeg bare, at I kan bære lidt over med mit first world problem 😉

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page