top of page

FIRST DAY IN PARIS

Min sygdom er ikke forsvundet, men hver morgen vågner jeg og har det lidt bedre. Heldigvis – for smukke Paris skal nydes, og ikke overskygges af ondt i halsen og ørerne. I går var jeg pakket varmt ind da vi udforskede byen til fods. Dagens højdepunkt var Notre-Dame. Lige præcis da vi trådte ind var der gudstjeneste, gospelsang og levende lys i hele kirken. Det var helt fantastisk smukt! Måske så du med på snapchat? (jhelbrandt)

Bagefter fandt vi det hyggeligeste lille tea house, Cépe & Figue på 59, rue Sant-André des Arts 75006 Paris. Vi fik VERDENS og jeg mener verdens bedste æble-crumble kage. Det var helt vildt. Den blev serveret med en skøn vaniljeis og er uden tvivl den bedste kage jeg nogensinde har fået.

Mens vi travede Paris tyndt havde jeg min fine nye røde skindjakke på fra MDK. Jeg er virkelig vild med farven, som jeg synes giver noget glød og liv til mit ansigt og til det grå efterårsvejr.

I dag skinner solen heldigvis i Paris, og nu skal vi ud og finde noget morgenmad på en hyggelig lille cafe. God lørdag til jer der hjemme! 🙂

// Josephine

Comments


bottom of page