top of page

FLYET AFLYST // STRANDET I CANNES
Der var gjort rent, kufferten var pakket og de lange bukser til flyveturen var fundet frem, da jeg i går pludselig – og ret tilfældigt finder ud af, at mit fly hjem til København er aflyst. Første indskydelse var, at situationen er ret op af bakke.

Jeg har været væk i 10 dage og glædede mig faktisk rigtig meget til at komme hjem til Andreas, men ved et rent tilfælde opdager jeg at vores fly er aflyst. SAS har absolut ingenting gjort for at give os besked, og jeg måtte selv ringe til dem for at få plads på et nyt fly. Rimelig dårlig stil.

Men når jeg nu sidder her velvidende at Andreas alligevel selv er på arbejde lige nu, og derfor ikke kunne ses selvom jeg var hjemme, så gør det mig ikke noget at tage 24 timer mere i det sydfranske. Jeg har brugt hele formiddagen på arbejde og nu tænker jeg, at de sidste timer skal nydes ved poolen inden turen (forhåbenligt) går tilbage til Danmark. 🙂

Håber at I nyder sommeren – måske med lidt tiltrængt ferie? 🙂

Comments


bottom of page