top of page

FRA BOARDRING TIL BLISS: OPLEV EKSTRAORDINÆR SERVICE OVER SKYERNE

Annonce


Den perfekte siddeplads med skøn udsigt, boblende champagne og lækker mad, tilberedt af prisvindende kokke. Lyder det som noget, der normalt hører til på en af de rigtig gode restauranter? Det var præcis, hvad jeg oplevede - over skyerne - ombord på Singapore Airlines.


Normalt kan en lang rejse være udmattende, men ombord på Singapore Airlines flyver tiden. Fra det første møde med det professionelle og passionerede groundstaff i Københavns Lufthavn var forventningerne høje. I en branche med konstante besparelser, og hvor pris ofte vægtes højere end kvalitet, er der stor forskel på det personale, man møder både ved gaten og ombord på flyet. Hos Singapore Airlines oplevede jeg fra første kontakt en særlig insisteren på at levere god service. Jeg mærkede det på egen krop og kunne også konstatere, hvordan der blev gjort lidt ekstra for at imødekomme forskellige ønsker fra mine medpassagerer.Ombord på flyet satte jeg mig til rette og blev budt velkommen med et køligt glas bobler. Selvom flyet fortsat havde kontakt med jorden i Kastrup Lufthavn, følte jeg straks en forbindelse til Asien og det helt særlige serviceniveau, som jeg synes, man oplever særligt i de sydasiatiske lande, og som er usammenligneligt med, hvad jeg oplever andre steder på kloden. De ægte smil, den ægte interesse og hvad der føles som en ægte passion for at yde en god og personlig service. Det oplevede jeg lige der fra min plads på 19A.


Sæderne i Business Class er utroligt komfortable. Man sidder godt, har masser af plads, og det er lidt som at have sit eget private tilflugtssted i himlen. Jeg blev budt velkommen ved navn og kunne selv sammensætte dagens menu ud fra et vedlagt menukort. Maden blev serveret på hvid dug og porcelæn, og da jeg var færdig med at spise og havde lagt bestikket fra mig, gik der få minutter, før det hele blev fjernet igen. Deres timing var spot on.Og deres gode timing gælder også afgangstider og ruter. Jeg har ofte valgt netop Singapore Airlines, når kursen har været sat mod Asien. Jeg oplever, at de har de bedste ruter og afgangs- og flytider.


Udover et ekstremt højt serviceniveau - der for mit vedkommende også inkluderede en god snak med en af stewardesserne, der passioneret og velvilligt delte et hav af virkelig gode og lokale rejsetips til min slutdestination: Bali, var min tur med Singapore Airlines fyldt med gode oplevelser.


Personalet var opmærksomt, venligt og altid klar til at imødekomme enhver anmodning. Det var som om, de havde en magisk evne til at forudsige, hvad jeg ønskede, før jeg selv vidste det. Underholdningen ombord var heller ikke til at klage over. Med et væld af film, tv-serier og musik var der altid noget at se eller lytte til. Det gjorde de lange timer i luften til en fornøjelse.Da trætheden meldte sig, blev mit sæde omdannet til en blød seng, hvorfra jeg fik syv rigtig gode timers søvn. Det betød ikke bare, at jeg nåede frem veludhvilet og frisk, men også at jeg fik meget mere ud af de første dage på Bali.


At flyve med Singapore Airlines er en forlængelse af ferien, og jeg oplevede det som ekstremt værdifuldt at kunne omdanne de mange timers transport til en positiv og behagelig tid, hvor jeg kunne komme ned i gear, slappe af og blive forkælet. Hvilken bedre start på rejsen?


Drømmer du selv om at opleve luksus i luften så book din næste rejse hos Singapore Airlines.


Comments


bottom of page