top of page

Gettin’ ready for Sri Lanka


 Juuuhuuuu! Ferien står for døren og senere i dag sætter jeg mig ombord på flyet mod Sri Lanka. Hold nu kæft hvor jeg glæder mig til at slappe af og nyde solen og varmen sammen med Andreas.

Selvfølgelig har jeg længe gået og glædet mig og forberedt mig til ferien. First of all så skulle jeg selvfølgelig af med de glimmer negle jeg fik lavet til nytår og derfor kastede jeg ydmygt mine negle i hænderne på Gitte der har salon ”New Look Cph” på Østerbro. Hun er virkelig en kvinde der kan sit håndværk, og så findes der simpelthen ikke den farve i verden hun ikke har. Du kan altså frit fra fantasien ønske en farve og så har Gitte den!


Jeg fik lavet et par fine lysegrå negle. Jeg elsker at have lyse negle om sommeren og på ferier. Jeg bruger generelt mere farverigt tøj når solen skinner og temperaturen runder de 20 grader, og så kan det være svært med alt for farverige negle. Det passer næsten ikke til noget. Derfor er hvid eller en sart lysegrå perfekt. Lyst, neutralt og elegant. 😉

Udover de fine negle, fik jeg også fat i en CND negle olie, som umiddelbart virker rigtig lækker. Når jeg lige har brugt den lidt længere, skal I få en anmeldelse af den. 😉

Nu kan stol, strand, palmer og alle oplevelserne bare komme an! Husk at du kan følge med på snapchat jhelbrandt

// Josephine

bottom of page