top of page

GOODBYE COPENHAGEN!


Hold nu op hvor har jeg nydt de sidste par ugers fantastiske sommervejr fra min nye altan. Det er heldigvis ikke så slemt at være flyttet fra København som jeg frygtede, og med bilen tager det stadig kun 20 minutter at nå ind til Kongens Nytorv, så jeg klarer mig.

Efter vi er flyttet har vi lidt fået et chok over hvor mange ting vi har. Det er helt vildt som ens liv pludselig fylder når det kommer i flyttekasser. Selvom vi har fået lidt flere kvadratmeter i den nye lejlighed, så er der en del af møblerne som ikke lige passer ind, men som vi gerne vil gemme til når vi skal flytte tilbage til København. Heldigvis har vi fundet en rigtig god løsning på opbevaring af de sidste ting. Jeg troede, at det var sindssygt dyrt at leje de der Pelican Selfstorage opbevaringsrum, men faktisk er priserne helt rimelig og selv i de små rum kan der virkelig være meget. Lige et lille tip, hvis du selv står og mangler plads!

:-)

Vi har stadig ikke fået styr på hele lejligheden endnu, men så snart vi har skal jeg selvfølgelig nok lave en room tour – de plejer at være ret populære 😉 Du kan se billeder fra min gamle lejlighed i Odense her, og fra den lejlighed vi lige er flyttet fra på Østerbro her og her.

// Josephine

Comments


bottom of page