top of page

GOURMET LUNCH // LA VILLA









































Midt mellem et virvar af knallerter og gadekøkkener ligger der en lille oase. Stedet hedder ‘La Villa‘ og er en fransk gourmet restaurant indrettet med udendørs servering under palmerne og med udkig til en lille pool. I går satte vi os til bords midt i den lille gårdhave og nød en helt fantastisk frokost.

For en kort stund kunne vi næste glemme, at vi sad midt i den pulserende millionby – Ho Chi Minh City, ikke at vi trængte til det, men det var nu alligevel skønt, at læne sig tilbage med et koldt glas rosé i hånden, og lade vinen og personalets fransk-engelske sende os en kort tur tilbage til fantastiske sommerminder i sydfrankrig.

Frokosten på La Villa er en fødselsdagsgave fra Andreas barndomsven og kæreste. En super kreativ og sød ide, som blev nydt i fulde drag! Maden smagte helt fantastisk – og selvom vi endnu ikke har fået nok af det asiatiske køkken, så var det dejligt med lidt europæiske krydderier.

I dag får vi besøg fra Danmark. Andreas gode ven Kristian, som jeg har læst journalistisk med i Odense, er lige landet i lufthavnen. Selvom vi ikke har været væk længe, er det virkelig hyggeligt med lidt besøg hjemmefra. 🙂

Husk at I kan følge vores liv her i Vietnam på min snapchat: @jhelbrandt

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page