top of page

GUESS WHERE I AM GOING – STRAIGHT TO PARADISE
Endelig er det tid til igen at besøge et af mine absolutte favorit steder her på kloden! Et sted hvor jeg kommer helt ned i gear, får afspændt alle muskler, spiser god mad og får fornyet energi. Et sted som jeg virkelig mener, at alle bør opleve.

Ystad Saltsjöbad er efterhånden godt eksponeret på mange danske blog, men det vidunderlige spahotel i Sverige, har været et af mine favorit steder lang tid før, at det blev en populær destinationer for spaglade danskere. Min mor og jeg har siden jeg var 13 år haft en tradition om at tage på spa weekend mindst en gang om året, og her har Ystad Saltsjöbad altså altid været en af favoritterne.

De sidste par år har jeg været der hver jul sammen med Andreas, men nu er det altid tid til at vende retur til paradiset sammen med min mor. Vi har to overnatninger og har både bestilt tid til massage og en tur gennem deres ‘The Creek Experience’ der består af en masse forskellige sauna-rum fra hele verden. Der er bl.a. et dampbad, en varm sauna, en Hammam og et rum hvor du skal smøres ind ler fra Marokko. SÅ lækkert!

Comments


bottom of page