top of page

Happy b-day love

 05.20!!! Seriøst tyve minutter over fem vågnede jeg af mig selv i dag. Det tror jeg aldrig er sket før.

Det skyldes formegentlig at det er Andreas fødselsdag i dag, og at i går derfor højlydt proklamerede at han ikke skulle sætte vækkeur – jeg ville vække ham! Frygten for at sove over mig og ikke nå at vægge ham, sad helt sikkert i mig. Jeg er trods alt mega b-menneske! 

Efter at have puttet 10-20 min mere stod jeg op og gjorde klar til at vække ham. De har mega lækker brunch på hans arbejde hver fredag, så han ville have at jeg lavede morgenmad til ham. I stedet stod jeg op og lavede jeg en friskpresset juice med gulerødder, æble, peberfrugt, ingefær og appelsin. Den serverede jeg for ham på sengen sammen med hans gaver. 


Efter at hygget lidt og set Andreas åbne sine gaver, måtte vi begge op og på arbejde. Heldigvis skal vi både fejre ham mere i aften, hvor han har inviteret mine forældre og jeg ud og spise, og i morgen kommer hele hans egen familie til brunch. 

Weekenden står altid i fødselsdagens tegn og det er så hyggeligt! For et år siden fejrede vi ham sammen i Vietnam. Det er vildt, at det allerede er et år siden. Godt vi snart skal på eventyr igen

// Josephine

Comentários


bottom of page