top of page

HELP ME WITH MY TRAVEL PLANS


.. Hey girls. Min mor og jeg er ved at planlægge en forlænget tøseweekend til Marbella (Jo jeg er lige kommet hjem fra ferie, men nu vil jeg altså gerne afsted igen 😉 ) Vi vil gerne ned og have lidt sol i ansigtet, slappe af, måske gå på noget spa og ellers bare opleve og nyde livet.

Jeg var selv i Marbella forrig år med mine piger på sommerferie. Det var en ret vild ferie – måske husker I at jeg bloggede om den? Ellers læs her, her og her.

.. Men den ferie stod altså mest på stand, søvn og champagne. Derfor fik jeg ikke tjekket ret meget andet end byens beach clubs, restauranter og klubber ud, og jeg tænkte derfor at der måske var en af jer som kunne give mig lidt fif? Hvad er fedt at lave i marts måned i Marbella. Nogle gode tids til et lækkert spa sted, shopping mall eller andet som vi skal opleve? Alle former for tips modtages med kyshånd

:)

Her er lidt feriebilleder fra min sommer i Marballa 2014.

IMG_3303
IMG_3315
IMG_3286-e1407186981588

// Josephine

コメント


bottom of page