top of page

HER ER DE FEM BEDSTE JULEFILM!
Mangler du en god julefilm til at genfinde den sidste smule julestemning eller trænger du bare til lidt underholdning, kan kan få juleaften til at komme lidt nærmere? Her får du min liste over top fem bedste julefilm!

1. The Holiday En fuldstændig fantastisk julefilm, der går dig til både og grine og græde. Jeg tør væde med, du ikke kan benægte at julestæmningen har indfundet sig, når du har det den her film.

2. Love Actually Tænd for fjernsynet i aften kl. 21.15, hvis du vil nyde den mest fantastiske og romantiskw julefilm. I filmen følger man otte forskellige par, som på hver deres måde kæmper med kærligheden over julen

3. Home alone Af en eller anden årsag har jeg først set den her klassiker i år, men den har taget mig med storm. Jeg forstår nu, dem som siger, at uden ‘Alene hjemme’ ville julen ikke være den samme. Her er 100 % garanti for julestemning.

4. Nøddebo Præstegård Uden den her film, er det for mig ikke jul! Da jeg var lille så jeg den hver jul sammen med min farmor. Et år overraskede hun mig ved, at vi ikke skulle se den på film med i teateret. Det blev min første teatertur nogensinde. Gode minder og skøn julefilm.

5. Polarekspressen Lad dig ikke snyde! Nok er det en tegnefilm, men jeg lover at den vil fange din opmærksomhed. Her er en sød og kærlig julehistorie, som vil sende dig tilbage til din barndomsjul alt i mens julehyggen spreder sig i din krop.

God lillejuleaften! 🙂 // Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Commentaires


bottom of page