top of page

HER SKAL DU BO I KUALA LUMPUR
Uanset hvilken storby jeg besøger, prioritere jeg altid at bo centralt, tæt på offentlig transport og samtidig skal det gerne være et sted, hvor jeg kan slappe af og falde til ro efter en lang dag på opdagelse i byen.

Netop sådan et hotel fandt jeg i Kuala Lumpur, da vi besøgte byen i sidste uge. Stedet hedder Oakwood og er både et hotel og lejligheder, som man kan leje for både kort og langtid. Det betyder, at “hotelværelserne” nærmest ikke kan kaldes værelser, men at man i stedet får en lille lejlighed når man tjekker ind.

Vi nød virkelig plassen, det store badeværelse og ikke mindst den rolige og afslappede indretning, som fik os til at føle os hjemme. Morgenmaden blev serveret i buffet-form og kunne indtages, mens vi sad og nød udsigter over hotellets pool.


Hotellets personale var virkelig imødekommende, meget venlige og gjorde alt hvad de kunne for, at vi skulle gå en god tid i byen. Samtidig lå hotellet kun 5 minutter fra en togstation, på den linje der kører mest central i byen, og som alle de ting vi gerne ville opleve lå på.

Når man er på storbytur betyder det bare så meget, at man har et godt sted at bo, og hvis du skal til Kuala Lumpur, kan du være helt sikker på, at du får alt hvad du har brug for os Oakwood.

Fra vores værelser var der tilmed en virkelig flot udsigt udover byen og de to ikoniske tvillinge-tårne. 🙂

Du kan finde mere information om hotellet på deres hjemmeside her.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
Comentários


bottom of page