top of page

HER SKAL JEG BO MINE SIDSTE DAGE I VIETNAM
På onsdag går turen tilbage til Danmark, og jeg tror slet ikke, at der er nogen, der kan forstå, hvor svært det bliver for mig at tage afsked – eller heldigvis i virkeligheden bare sige på gensyn – til den her fantastiske by. Selvom jeg ved, at jeg kommer tilbage allerede til November, så er det svært at tage herfra, fordi jeg ved at min tid med fast bopæl i Vietnam er forbi nu..

De sidste dage jeg har tilbage i Vietnam, skal jeg bo i en top sej lejlighed i Sila Urban Living, som lige i udkanten af centrum og i gåafstand til flere af byens store turistattraktioner. Her skal jeg have klaret de sidste møder, have arbejdet lidt, have shoppet det sidste, og så skal jeg nyde deres pool og de sidste solstråler, inden jeg vender snuden mod Danmark.

Efter et par dage med overdådig morgenmadsbuffet glæder jeg mig også helt til at skulle lave min egen simple morgenmad. Sila Urban living lejer også lejlighederne ud til feriegæster. Når jeg rejser, elsker jeg virkelig at have adgang til mit eget lille køkken, så jeg om ikke andet har muligheden for at lave lidt morgenmad eller en simpel frokost. Ved at vælge en lejlighed fremfor et hotelværelse, så får man også en helt del mere plads.

Jeg har læst meget om Sila Urban Living og den ret fantastiske atmosfære, der skulle være på stedet. Det glæder jeg mig til at opleve, når jeg tjekker ind senere i dag!

Comments


bottom of page