top of page

HER SKAL VI FEJRE VORES BRYLLUP + MINE BEDSTE TIPS TIL AT FINDE DEN PERFEKTE BRYLLUPS LOCATION


Det var langt fra en simpel opgave, at finde den rigtige location til vores bryllup, men processen har gjort mig meget klogere, og jeg tænkte, at jeg ville dele nogle af de erfaringer jeg har fået med jer. Forhåbentligt til gavn for andre kommende brudepar 🙂

VIL DU SE VIDEOEN FRA MIT FØRSTE BESØG TIL VORES ITALIENSKE WEDDING VENUE? – SÅ KLIK HER

Som I der følger med fast sikkert efterhånden har forstået, så har jeg altid drømt om, at blive gift i Italien, men inden vi kom til den endelige konklusion og definitivt besluttede os for et bryllup i pasta-land, overvejede vi naturligvis også muligheden for et bryllup i Danmark. Ved at holde brylluppet hjemme kunne vi enten spare en masse penge eller invitere mange flere gæster for samme budget. Dertil kommer, at det er meget nemmere at finde en lokation i Danmark end i udlandet. Alligevel valgte vi, at gå med den italienske drøm, om et intimt bryllup i unikke omgivelser.

Jeg startede min søgning på Google, men hvis du nogensinde selv har forsøgt dig med søgeordnede ‘wedding location’ eller ‘wedding location in Italy’ så ved du godt, hvor fuldstændig overskuelig – og ubrugelig den søgning er. Der kommer primært sider op med agenter, der tager kassen for at formidle kontakt til potentielle locations.

I stedet begyndte jeg at søge efter små boutique hoteller, for måske jeg kunne finde et lille charmerende hotel, der lige præcis havde plads til os. Jeg fandt mange fine steder, men ingen der passede helt på vo res kriterier.

Vi ville gerne finde et sted, der max lå en time fra en lufthavn med direkte forbindelse til København. Derudover skulle der være sovepladser til alle i gåafstand fra vores wedding venue, det skulle være til at betale, og så skulle der ligge en kirke, som vi kunne få lov til at blive gift i, selvom vi ikke er katolikker. Jeg har altid drømt om at blive gift i en kirke, så det var stort ønske for mig, at finde noget, der om ikke andet minder om en kirke. Selvom jeg elsker at rejse, så har jeg aldrig været vild med tanken om, at blive gift på en strand eller i en stor park. Til bryllup hører der sig for mig en kirke til.

Efter at have brugt timer på Google, flyttede jeg til sidst min søgning ind på Airbnb. Her kan man sætte et filter, der fortæller, at den location man søger efter skal være ‘egnet til begivenheder.’ Jeg fandt rigtig mange flotte locations den vej igennem, og selvom de skriver, at der måske kun er sovepladser til 10, skal du ikke lade dig afskrække. Flere af de venues som jeg var i kontakt med havde langt flere sovepladser, ind de havde slået op på Airbnb, og ellers kendte de et hotel med plads til resten af gæsterne, som lå i gå afstand fra deres venue.

Men en søgning på Airbnb kan også være overskuelig og mit bedste tip er, at du starter med at finde ud af, hvor i Italien du gerne vil giftes. For mig var området ikke så vigtigt, men det var afstanden til en lufthavn med direkte connection til København til gengæld, og derfor koncentrerede jeg mine søgninger om Milano, Bologne og Rom. Pludselig havde jeg kontakt til virkelig mange venues og for at kunne holde styr på dem alle sammen, oprettede jeg et dokument, som jeg løbende opdaterede efterhånden, som jeg fik informationer tilsendt fra de forskellige venues. Til sidst havde jeg et fint overblik med navnet på location, afstand til lufthavn, antal sovepladser, pris på venue, pris på menu, kontakt information osv. 🙂

I italien er der rigtig mange steder, hvor de har restriktioner på hvor længe og hvor højt, man må spille musik. Så husk at spørg ind til det også, når du er i kontakt med et potentielt venue.

Billederne ovenfor viser det sted, som Andreas og jeg har endt med at booke til vores bryllup. Hvis du er lige så vild med det som vi er, så kan jeg afsløre, at de stadig har et par enkelte ledige datoer i 2019 😉 Vores location ligger kun 50 minutters kørsel fra Malpensa lufthavn i Milano, der er det hyggeligste lille hotel i gåafstand fra villaen, der er ingen restriktioner på musikken og indehavnerne af den smukke villa er nogle de mest imødekommende og hjælpsomme mennesker, jeg nogensinde har mødt. Som en kæmpe bonus så er den lille by Crabbia fuldstændig fri for turister, og man føler virkelig at man er på besøg i det ægte lokale italien. Det er helt fantastisk!

Du kan se min video fra vores ophold i villaen, hvor vi var nede og tjekke, at alt var som det skulle være, inden vi betalte depositum, hvis du klikker dig ind på min Youtube kanal – lige her .

Vil du læse mere om vores bryllups location kan du gøre det på deres hjemmeside her – Villa Antica Colonia .

bottom of page