top of page

HER SKAL VI STARTE VORES HONEYMOONDet er lige dele fantastisk og lige dele sørgerligt – ej det passer ikke. 98-2 til fantastisk, men altså også lidt mærkeligt, at Andreas og jeg i morgen tager hul på vores bryllupsrejse. Selvfølgelig glæder jeg mig som et lille barn, men det er også lidt underligt, at vi nu tager hul på det allersidste kapitel omkring vores bryllup. Heldigvis skal vi rejse i fire uger, så der er god tid til at få nydt det!

Turen starter med et tidligt vækkeur og en flyvetur med KLM til Panama City. (Du kan læse hvorfor vi har valgt at flyve med KLM i mit tidligere indlæg – her.) Dér har vi en enkelt nat tæt på lufthavnen, inden vi er klar til tre overnatninger på Panamas stillehavskyst og The Buenaventura Gold & Beach Resort. Vores ophold dér har kun ét formål – nemlig at vi skal helt ned i gear. Vi har begge to haft virkelig meget at se til det sidstes stykke tid, så de første par dage er indlagt til ren afslapning og ro til at komme i feriemode. Jeg skal også arbejde lidt på vores tur, men til at starte med, skal vi bare slappe af og nyde varmen.

Derfor har vi også booket et af landet’s best anmeldte og mest lækre resorts. Det lyder lidt overdrevet, men turismen har ikke rigtigt ramt Panama endnu, og derfor skal der måske ikke lige så meget til at være landets bedste, når konkurrencen ikke er så stor. Anyway så synes jeg, at det ser super skønt ud og jeg glæder mig til at se, om det er lige så lækkert i virkeligheden. Jeg er jo lidt et luksusdyr, det indrømmer jeg gerne 😉

Jeg har brugt utroligt lang tid på at planlægge vores tur til Panama og Costa Rica, fordi jeg gerne vil have det maksimale ud af vores tid, og fordi jeg simpelthen ikke gider bruge de dyrebare timer på turen til at planlægge og booke hoteller. Nu håber jeg bare at det hele flasker sig, og at jeg har truffet de rigtige beslutninger, om de steder vi har valgt at besøge. Time will show. Uanset hvad er jeg sikker på, at vi får en kanon tur!

Husk at du kan følge med løbende her på bloggen og på min Instagram – @josephinehelbrandt

Comentarios


bottom of page