top of page

HOLA PANAMA // 19 TIMERS REJSE OG ALLIGEVEL FRISK








Så er vi landet i Panama City! – og på trods af, at turen har taget 19 timer fra hoveddør til flyet satte hjulene i Panama, er jeg faktisk overraskende frisk!

Det har simpelthen været så nem en tur her over. Vi har jo fløjet med KLM, som har en super god forbindelse fra København til Panama, med et enkelt stop i Amsterdam – en lufthavn der virkelig har meget at byde på, og hvor det ikke er svært at få et par timers stop-over brugt. Dertil er deres flysæder meget behagelige, lyden i kabinen er moderat og servicen ombord meget behagelig! Tænk sig – vi fik serveret kolde is halvvejs på flyveturen. Det er lige noget for mig 😉 Så er ferien igang! Deres udvalg af film er også virkelig bredt, og en god kombination af helt nye film, der lige har gået i biograferne og så gode klassikere som James Bond og Grease 🙂

Det er jo ikke altid en rejse til den anden side af jorden, går uden problemer. Kan I huske da jeg i efteråret strandede otte timer i Doha på vej til Hong Kong? Det var et mareridt – og turen til Panama, har været præcis det modsate. Jeg tror allerede Andreas ti gange har sagt “ej hvor er det dejligt, at det gik så nemt.” For det gjorde det virkelig!

Nu har vi fået vores første virkelig gode nattesøvn og er klar til at opleve! (Husk du kan følge med på min Instagram.)































bottom of page