top of page

HOW TO CATCH THE BEST GUY IN TOWNDansk: Du har helt sikkert prøvet det mere end én gang – eller også har din veninde! Du går fordi en flot fyr på gaden eller ser ham sidde ved et andet bor på restauranten – du vil gerne i kontakt med ham, men du synes også, at det er for grænseoverskridende at gå over og sige hej. Få minutter efter er fyren væk, og i stedet kan du så nu bruge alt for meget tip på at tænke over, hvem han var, hvordan han er, og om I måske kunne have fået noget sammen. 😉 Men bare rolig jeg har et godt tip, så du undgår den situation fremover.

Måske har du allerede hørt om Happn? Det er en dating app, men den virker ikke helt på samme måde, som de andre dating apps, der er på markedet. Med Happn kommer du nemlig ikke i kontakt med alle mulige random mænd, i stedet får du mulighed for at komme i kontant med mænd, som du fysisk har krydset på din vej.

Det betyder, at selvom timingen ikke er rigtig, eller du bare ikke har modet til at gå over i den anden ende af cafeen og sige hej, så har du stadig chancen for at få kontakt med ham den flotte fyr. Hvis I begge har en profil på Happn, så vil I dukke op på hinandens telefoner, hvor I har mulighed for, at synes godt om hinanden. Hvis I begge gør det, så er I forbundet og kan begynde at skrive sammen. Bonussen her er så, at I allerede har noget at skrive om, fordi I kan se præcis hvor det er, at jeres veje er mødtes. (Så har I jo heller ikke mødt hinanden på en dating app når bedsteforældrene spørg. ;-))

Du vil aldrig modtage en besked fra en fyr, som du ikke bryder dig om. Du kommer kun til at kunne chatte med en fyr, hvis interessen er gengældt – eller hvis du sender ham en særlig “say hej” besked og gør opmærksom på dig selv. 🙂

Så fra nu af, med en profil på Happn, får du en ekstra chance for at fange ham den hotte fyr du støder på ude i den virkelig verden. Selv tak for tippet 😉

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page