top of page

Hvor er min kuffert?


.. Svaret har jeg endelig fået efter mere end 24 timer i uvished! Min kuffert var ikke kommet med til København da vi landede i lørdags, og først i dag har de fundet den – i Beijing.

Det er så nedern at mangle sin kuffert, særligt efter at jeg har shoppet virkelig mange fede ting i Hong Kong, og i øvrigt har flere af mine yndlingssko og opladeren til min computer i tasken! Heldigvis er den nu fundet, og jeg skulle få den hjem indenfor et par dage.

Min dag i dag står på træning, et besøg hos Lash Lab, hvor jeg skal have fikset mine vipper, og så tilbage på nyhedsredaktionen på Ekstra Bladet. Fra 2. maj skal jeg i stedet til at arbejde som journalist på Christiansborg, og det glæder jeg mig til. Maj, juni og juli bliver mine sidste tre måneder i praktik på Ekstra Bladet, og når jeg lige tænker over det, så er det ret vildt så hurtigt det sidste år er gået!

Jeg håber, at I får en skøn mandag! Knus

// Josephine

Comentarios


bottom of page