top of page

HVORDAN VILLE DU REAGERE I DEN HER SITUATION?Ville du også være imødekommende, se lyst på fremtiden og smile til alle på din vej, hvis en tredjedel af den danske befolkning lige var blevet slagtet, af en anden gruppe danskere, der mente det mente tiden var kommet til en udrensning?

Det lyder som en voldsom film, men i Cambodia er det virkelighed. Efter 10 dage i det Sydasiatiske land, må jeg simpelthen ligge mig flat ned, ja nærmest bøje mig i støvet for den Cambodjanske befolkning. Sjældent har jeg mødt så positive mennesker, der på trods af en uhyggelig fortid, der ikke ligger mange år tilbage, stadig formår at tro på fremtiden.

Jeg har så mange spændende historier med hjem fra Cambodia, som jeg glæder mig til at fortælle jer her på bloggen. Jeg spreder dem lidt ud over de næste par uger, så der ikke går ren rejseblog i den, men jeg lover at det bliver smukt, trist, spændende og motiverende. Jeg har både en håndfuld rejsetips og restaurant anbefalinger, men jeg har også nogle rørende personlige fortællinger, fra mennesker jeg har mødt undervejs.

Billederne i dette indlæg tog jeg i Siem Reap, hvor vi startede vores ferie. En sindssygt smuk by, som indeholder meget mere end det berømte Angkor Wat, og som du absolut ikke må misse, hvis du besøger Cambodia.

Stay tuned! 😉

Comments


bottom of page