top of page

I DAG SKER DET: JEG REJSER TILBAGE TIL VIETNAMHold nu k*ft hvor jeg har glædet mig til den her dag! Jeg skal nemlig hjem til Vietnam! I dag er det et halvt år siden, at jeg satte mig ombord på flyet i Ho Chi Minh City og flyttede tilbage til Danmark. Det var både med tårer og fortvivlelse, for jeg havde slet ikke lyst til at vende mit liv og min hverdag i Vietnam rykken. Alligevel var det nødvendigt. Andreas havde fået job i København og vores nye – eller måske snarre gamle liv, ventede tilbage i vante rammer.

Men allerede dengang vidste jeg godt, at jeg aldrig nogensinde ville få slæbt mig selv ombord på et fly væk fra Ho Chi Minh City, hvis ikke at jeg havde en garanti for, at jeg kom tilbage. Derfor bookede jeg i april en flybillet fra København til Ho Chi Minh City og det er den billet, som jeg glæder mig til at benytte mig af i eftermiddag, når jeg igen vender snuden mod nudelsuppe, trafikkaos og solskin. Jeg savner den by så uendeligt meget!

Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne Andreas helt vildt meget. Vietnam var et fælles eventyr, og selvom jeg glæder mig til at se mine danske veninder i byen, så bliver det mærkeligt at være tilbage uden Andreas.

Turen til Vietnam byder både på arbejde og ferie. Først og fremmest skal jeg afsted for at komme et skridt videre med Preferred Bloggers. Jeg har allerede en masse møder i kalenderen og så arbejder på de sidste detaljer til et større event – men heldigvis er der også tid til at nyde de smukke strande. Min søde veninde Christine som jeg har studeret med læser lige nu en kandidat i Australien og hun flyver til Vietnam for at holde nogle dages ferie sammen med mig. Det glæder mig også helt vildt til!

Der er sommerfugle i maven og jeg kan slet ikke vente til jeg igen lander i Ho Chi Minh City. Det bliver et eventyr og du kan følge med på både her på bloggen, på YouTube og på Instagram, hvor opdateringerne nok er flest 😉

bottom of page