top of page

INSPIRATION TIL DIN JULEGAVEINDPAKNINGJeg går sindssygt meget op i indpakning af mine julegaver – det mener Andreas i hvert fald. Min vurdering er blot, at jeg får lidt mere op i indpakningen af julegaver end gennemsnittet, men ikke voldsomt 😉 Jeg synes bare, at indpakningen betyder så meget for helhedsoplevelsen.

I dag får I mine tips til en flot gaveindpakning. Billederne er af de kalendergaver, som jeg her i december har pakket ind til min mor, far og Andreas.

JULEINDPAKNING MED GRANKOGLER

Til min mors pakkekalender har jeg pakket gaverne ind i hvidt gavepapir med små juletræer på, et råt naturbånd og pyntet med buskbom og grankogler. Jeg elsker det enkle og naturlige look.

Papiret er købt i Arnold Busck og båndet er fra Panduro Hobby. De grønne buskbomgrene har jeg købt hos en blomsterhandler og grankoglerne har jeg selv fundet i skoven. Grenene har jeg sat fat under båndet og koglerne er limet på en med limpistol.

JULEGAVER MED HJERTER OG GRAN

De her pakket har jeg lavet til Andreas. Jeg synes, at det var svært at finde noget pænt julepapir i år, men da jeg faldt over det her fine hjertepapir var jeg helt sikker, på at det skulle være det.

Jeg har ‘julet det op’ med en grangren som jeg selv har fundet i naturen. Generelt er jeg ret vild med at bruge naturlige elementer i min indpakning, jeg synes, at det er super flot og tilføjer noget ekstra til gaverne.

Gavepapiret er fra Arnold Busck og båndet er fra Panduro Hobby. De fine hjerter fra 1-24 er fra Tiger.

GLITTER, GLIMMER OG DOBBELT BÅND

Hvis det her glitterpapir ikke skriger af god stemning og julefest, så ved jeg ikke hvad det gør. Jeg er helt pjattet med det fine sølvglimmer-papir, som i sig selv er super enkelt og flot. Jeg har piftet pakkerne op med to bånd. Først et tyndt, hvidt silkebånd, som jeg har bundet om pakken helt som normalt. Derefter har jeg taget et hvidt bånd med sorte kanter og bundet en sløjfe af, rundt om sløjfen på det andet bånd.

Brugen af to slags bånd og dobbelt op på sløjfer giver gaven noget ekstra, og særligt julet synes jeg. Det hvide silkebånd er fra Søstrene Grene, det to-farvede bånd er fra Stof og Stil og gavepapiret er fra Bog & Ide.

RIGTIG GOD JUL!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Σχόλια


bottom of page