top of page

Jeg er tvunget til at ligge i sengen..


.. Jeg har lagt mig syg.. Mmm.. Det er rigtigt. Med en af de der ondsindede omgang virus, som ikke kan bekæmpes med pencilen, men som bare skal gå over af sig selv.. Fedt!

Meget passende da jeg ingen planer havde i kalenderen denne weekend. (Not..) Den stod både på brunch med Andreas, arbejde og vigtigst af alt en af mine absolut bedste veninders fødselsdag.

Som I nok kan høre er jeg ikke tilfreds. Jeg hader at være syg – hvem gør ikke det? – og jeg bliver rastløs og irriteret af at være tvunget til at ligge i sengen, mens verden suser forbi udenfor mit vindue. Alle de ting jeg kunne have fået ud af weekenden – og nu ligger jeg bare her.

Jeg har proppet mig med vitaminer og følger mine egne råd mod vintertræthed, som også ofte har hjulpet mig gennem sygdom, hvis jeg har indtaget lidt større mængder c- og d-vitamin end normalt.

Hvis du ligger inde med titlen på en god film der findes på Netflix, et tip til hvordan jeg bliver hurtig rask, eller noget andet som hjælper dig igennem sygdom og kedsom, så smid endelig en kommentar..

Imens vil jeg bare ligge her, og prøve at lade være med at tænke på alt det sjove weekenden kunne have budt mig. snøft

// Josephine

In english: I’m sick. One of those evil viruses have taken over my body, and I’m forced to lay in my bed all day. It makes me crazy lying here while the whole world is passing by outside my window. I’m really not good at being sick. I get frustrated and restless. While I’m lying here in bed i try not to think about all the nice things I had planned for this weekend. I was supposed to have brunch with Andreas, work and last but not least celebrate my dear girlfriend Carla’s birthday. So as you can imagine, I’m quiet depressed right now, while i’m forced to stay in bed. If you have any good advice on how to get better in a hurry please let me know 😉

bottom of page