top of page

JEG VIL LEVE (FIRE DAGE) SOM VEGETAR
Jeg har gjort det før, og nu har jeg i sinde at gøre det igen. Sidste gang jeg levede fire dage som vegetar, fik jeg en helt fantastisk følelse i kroppen. Jeg følte mig meget lettere og fik mere energi. (Læs mit gamle indlæg her.) Derfor har jeg nu besluttet, igen at kaste mig ud i fire dage som vegetar. Jeg føler lidt, at jeg trænger til en udrensning og lidt ny energi ville også være værdsat.

Sidste gang fik jeg hjælp fra en super god bog med vegetarretter, men da den står hjemme i Danmark nu, er jeg lidt alene om projektet og må finde tips og opskrifter på nettet og måske hos jer? Hvis der er nogen, der ligger inde med en god vegetaropskrift, må I meget gerne dele den med mig.

Til gengæld giver jeg en ærlig anmeldelse af, hvordan de næste fire dage bliver og hvilke resultater eller mangel på samme, jeg føler kommer ud af projektet. Så kan du jo overveje om fire dage som vegetar også kunne være noget for dig? 🙂

English: I’ve done it before, and now I’m going to do it again. Last time I lived for four days as a vegetarian, I got an amazing feeling in my body. I felt much lighter and got more energy. (Read my old post here.) Therefore, I have decided to try four days as a vegetarian again. I feel like I’m in need of a cleansing and some new energy would also be appreciated.

Last time I got help from a super good book of vegetarian dishes, but since it is home in Denmark now, am I a little alone about the project and have to find tips and recipes online and perhaps from you guys? If someone has a good vegetarian recipe, please share it with me.

In return, I give an honest review of how the next four days will be and what results or lack of the same I feel comes from the project. Maybe you would consider four days as a vegetarian too? 🙂

Comments


bottom of page