top of page

JUUHUU! I dag går turen til PARADIS!


IMG_2623

Mit absolutte yndlingssted til afslapning og ren nydelse er uden tvivl Ystad Saltsjöbad. Jeg har efterhånden været der en del gange, særligt med min mor, men også en enkelt gang med Andreas.

På søndag er det et år siden, at han kom hjem fra USA hvor han var taget over for at arbejde. Vi var ikke kærester da han tog afsted, men vi havde set hinanden et godt stykke tid og for at være helt ærligt var jeg ret træt af at han skulle rejse. Heldigvis kom han hurtigt til at savne mig. Han kom tilbage til jul, sagde sit job op og blev i Danmark. Lige siden har vi været uadskillelige.

Men de første dage hvor Andreas var tilbage på dansk jord igen var ret underlige, og vi skulle lige genfinde hinanden. Det gjorde vi særligt på Ystad Saltsjöbad, og derfor synes jeg, at det var en ret sød tanke at invitere Andreas med der op igen, her et år efter han kom hjem.

Jeg er sikker på at vi får en helt vildt dejlig weekend – det gør man altid dér. Det er de smukkeste omgivelser, det sødeste personale, en fantastisk spa og virkelig lækker mad. Alt hvad man behøver – og mere til, for en fantastisk afslappende weekend.

12351022_10153646896507906_446215139_n

Som I kan se på billederne har jeg været der både om foråret og om vinteren. Ystad Saltsjöbad fungere virkelig på alle årstider. Her om vinteren er der levende ild i pejsen og masser af sterinlys, men om sommeren kan man nyde den smukke strand, lækre loungemøbler og  udendørs pool.

Du kan læse mere om mine tidligere besøg på Ystad Saltsjöbad her, her og her.

Husk at I kan følge med på min snapchat Jhelbrandt 😉

// Josephine

Comments


bottom of page