top of page

KLAR TIL EVENTYR: EN USPOLERET PERLE VENTER

På rad og række ligger min bikini, et par gode vandresko, min solcreme og mit kamera snorlige placeret i kufferten. Ovenpå har mit pas, min pung og det gule vaccinekort, der bekræfter at jeg har været forbi lægen og nu skulle være immun overfor gul feber, fundet plads. Der er ikke ret lang tid til take off og den opdagelsesrejse, som jeg begyndte at planlægge for snart et år siden, skal nu skydes i gang.

På mandag sætter jeg mig til rette i mit flysæde ombord på KLM – Royal Dutch Airlines, og vender snuden mod Panama City. De næste fire uger skal jeg på opdagelse i et land, som de fleste kun kender fra historien om den imponerende kanal, der har gjort verdenshavene mindre og de storstilede skandalesager om hvidvask og økonomisk kriminalitet.

Men min research har vist, at Panama er meget mere end det! Panama er også kridhvide standstrande, eksotiske stammefolk der stadig lever i ét med naturen, imponerende vandfald, et rigt dyreliv, en pulserende storby og i det hele taget alt dét, som de fleste af os drømmer om, at en feriedestination skal byde på.

Jeg er sikker på at det bliver et eventyr at opleve Panama, som endnu ikke er ramt af masseturismen, men som eftersigende stadig skulle være en uspoleret perle, der rummer et hav af unikke oplevelser.

Når man er vandt til at rejse meget, så betyder flytider og komfort i kabinen rigtig meget. Derfor er det heller ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke længere kun kigger efter pris, når jeg skal booke mine flybilletter. Selvfølgelig skal det være en god pris, og der skal ikke være ekstra gebyr ved at booke billetterne, men det betyder også rigtig meget for mig, hvad det er for nogle fly, og hvad det er for en service, man kan forvente ombord.

Jeg tjekker altid anmeldelser af de forskellige flyselskaber, der tilbyder den rute jeg skal ud på, og både når det kommer til flytider, service og ikke mindst sikkerhed, så vandt KLM med længder. På den side jeg altid benytter til at tjekke flyselskaberne får KLM nemlig 7/7 på sikkerhed og 6/7 på service. Det er rigtig højt.

Derfor er jeg også sikker på, at vi får en super god rejse, og jeg glæder mig helt vildt til, at vi skal afsted op over skyerne.

I kommer selvfølgelig med på rejsen, og jeg glæder mig til at dele alt det, som vi oplever sammen med jer. Først i små hverdagsglimt og senere i en længere rejseguide, hvor jeg vil komme med mine bedste tips og tricks til Panama, lige fra afgang i Kastrup Lufthavn – ud i den store verden – og retur.

Hvis du ikke allerede følger mig på Instagram, kan du gøre det her : @josephinehelbrandt

Comments


bottom of page