top of page

LAS LAJAS, PANAMA

Vores roadtrip gennem Panama har været svært at planlægge – mest af alt fordi, at jeg mange steder kunne læse, at man ikke kunne regne med de køretider, som Google Maps kunne fortælle om. (Nu hvor vi er her, viser det sig at man faktisk godt kan regne med Google Maps……) Jeg gider godt kører i bil, men max 3 timer af gangen, derfor har jeg brugt lang tid på at forsøge at planlægge ruten så vi har kunne opleve nogle fede steder, uden for mange timer i bil mellem stederne. Det er lykkedes meget godt, og kun én gang på vores tur op gennem Panama, har jeg været nødt til at booke en overnatning et sted, hvor hovedformålet var at bryde køreturen op.

På vej til Boquete i det nordlige Panama, planlage jeg et stop i Las Lajas. Vi tjekkede ind i en Airbnb hos en Italiensk kvinde, og det endte med at blive en virkelig god oplevelse. Las Lajas er et super naturskønt sted, som endnu står helt uberørt og uden ret meget turisme. Vi havde den enormt smukke strand fuldstændig for os selv, både om eftermiddagen da vi ankom og næste morgen, hvor jeg dyrkede yoga på stranden, mens Andreas løb en tur i solopgangen. Det var virkelig magisk, og bestemt et sted, hvor jeg vil anbefale andre – der gerne vil have ro og smuk natur, at snuppe en nat eller to.

På turen gennem Panama og Costa Rica har vi booket meget forskellige overnatningssteder. Nogle steder skal vi bo i det skønneste luksus, mens vi andre steder har valgt at indlogere os i en lokal airbnb, hvor man kommer lidt tættere på lokalbefolkningen. Jeg elsker kombinationen, som jeg synes garantere en perfekt kombination af afslapning og oplevelse.

Husk at du kan følge med i vores tur på min Instagram @josephinehelbrandt

Yorumlar


bottom of page