top of page

LAST DAY IN MARBELLA


Øv. Så blev det den sidste dag her i Marbella. Jeg har måske ikke været den bedste til at opdatere bloggen her nede fra, men jeg har simpelthen nydt at holde ferie og slå tankerne helt fra. 

Carla fløj hjem i nat, men Caro og jeg har brugt dagen i solen på Naô Pool Club med lidt lækre snacks og rosé. Jeg er hel vild med den her nye pool club, som jeg helt sikker på bliver det nye in sted nummer et i Marbella. 

Lige nu sidder Caro og jeg i lufthavnen og venter på vores fly. Vi skulle være gået ombord for 10 minutter siden, men flyet er stadig ikke ankommet. Håber ikke vi bliver alt for forsinket. Jeg skal nemlig tidligt op i morgen, og hvis vi fløj til tiden ville vi alligevel først lande omkring midnat. Hmm.. Kryds fingre for, at det ikke ender alt for galt! 

Knus 

// Josephine

Comments


bottom of page