top of page

LOOKING FOR THE PERFECT BUDGET VILLA IN BALI? HERE IT IS…























Jeg har lige tilbragt tre skønne og meget afslappede dage i den her hyggelige lille villa i Canggu på Bali. Canggu er virkelig et af mine favoritsteder på Bali. Jeg er fuldstændig vild med stemningen, restauranterne og stilen. (Du kan se min guide til otte forskellige byer på Bali lige her.) I den her villa følte jeg mig virkelig hjemme, hvilket virkelig er rart, når man rejser så meget rundt som vi gør lige for tiden – og så havde den en perfekt beliggenhed.

Det er muligt at leje villaen gennem Airbnb og i modsætning til mange andre villaer i det her område, og i den her tilstand, så kan villaen her faktisk lejes til en meget overkommelig pris. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele den med jer. Hvis der er nogen, der er ved at planlægge en tur til Bali og mangler et sted at bo, til en god pris, så synes jeg i hvert fald at den her villa er et godt bud. Ikke luksus, men pæn og ren i et godt område! 🙂 Du finder linket til villaen lige her.





English: I just spend three really nice and relaxing days in this cozy little two bedroom villa in Canggu, Bali. First of all Canggu is one of my favorit places in Bali. The vibe, the restaurants and the style – i totally love it! (Read my 8 cities Bali guide here.) Second of all this little villa made me feel totally at home, and the location is so great.

It’s possible to rent the villa trough Airbnb, and unlike most villas in this area and this condition, it’s actually affordable. Therefore I wanted to give you guys a heads up. If anyone is planning a trip to Bali, and looking for the right place to stay this villa is definitely a great choice. You will find the villa on Airbnb right here.





// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page