top of page

MIN BRUDEBUKET // HELE VEJEN FRA DANMARK TIL ITALIEN

Tænk at man kan have følelserne for en brudebuket. Det er som om, at alt hvad der har med vores bryllup at gøre, pludselig er blevet meget følelsesladet, men altså – den var også ualmindeligt smuk, og så var den fragtet hele vejen fra Danmark til Italien.

Uanset hvor meget jeg elsker italien, deres mad, deres vin, deres klima og deres laid-back befolkning, så må man også bare erkende, at vi har meget forskellig smag. Derfor var jeg noget nervøs ved at bestille min brudebuket i Italien. Borddekorationer og andet pynt, var jeg nødt til at bestille lokalt, men min brudebuket skulle ligesom være en del af mit outfit den dag, og derfor var den for mig ekstra vigtig.

På en brudemesse i foråret mødte jeg tilfældigt Florist Lars Jon. Han havde de vildeste butikker og dekorationer med på messen, og jeg forelskede mig med det samme i hans ting. Derfor var jeg også vildt lykkelig, da han sagde, at han godt kunne pakke dem, så de kunne tages med på flyet og en tur til italien.

En af vores meget søde bryllupsgæster tog buketten med til Italien dagen før vores bryllup. Det eneste jeg så selv skulle gøre var, at sætte den i køleskabet henover natten, og så sno silkebånd om grenene lørdag morgen. Med lidt hjælp fra min far, der holdt blomsterne, mens jeg viklede båndet omkring gik det heldigvis rigtig nemt. Båndet blev sat fast med et par små nåle, og det holdt hele dagen. Selv da jeg kastede med den om eftermiddagen 😉

Fik jeg nævnt, at jeg synes den er SÅ smuk! Helt naturlig med grønne og hvide nuancer, præcis som jeg havde drømt om. Det var også Lars Jon der stod for at lave en knaphulsblomst til Andreas, og den blev virkelig også flot – og så matchede den min brudebuket. Så fint!

Jeg kan virkelig varmt anbefale alle kommende brude – og andre, der planlægger et arrangement hvor blomster kunne optræde, til at tage forbi Florist Lars Jon til en snak om, hvordan de kan hjælpe. Det er som om, at kreativiteten ingen ende vil tage og de endelige produkter er simpelthen så smukke, at man tænker, at det ikke kan lade sig gøre i virkeligheden!

Du kan tage et kig på deres website – her.

bottom of page