top of page

MIN UGE I BILLEDER


Vild uge! Jeg har haft virkelig meget at se til – men heldigvis har det været hyggelige ting, og så gør det jo ikke noget, at der er run på 😉

Mandag startede jeg ugen ud på aller bedste vis med en times massage hos Ny Liv Spa. Det er mit faste massage-sted, hvor jeg kommer i hvert fald en gang om måneden. De giver den bedste massage til den aller billigste pris! Jeg har tidligere skrevet om, hvorfor jeg har valgt at prioritere en times massage til mig selv en gang om måneden – og det kan du læse om lige her.

Den her gang valgte jeg at få massage i kokosolie og bagefter var min hud simpelthen så silkeblød og gennemfugtet. Virkelig lækkert! De har et hav af forskellige olier og massage teknikker, som man kan vælge mellem, så man altid kan få tilpasset sin massage præcis efter behov. Det kan altså varmt anbefales!

Hos Ny Liv Spa kan man købe et klippekort med 12 klip, og med det i hånden koster én times massage altså kun 229 kr. pr gang! Sindssygt billigt for SÅ god massage 🙂 Er man ikke klar til at købe 12 klip fra start, så kan man nøjes med at købe en enkelt times til 300 kroner. Igen – det kan varmt anbefales.

Tirsdag knoklede jeg på med arbejde foran computeren hele dagen. Det var ikke en særlig spændende dag i billeder, men jeg nåede en fed udvikling med Preferred Bloggers &Management, så på den måde bare en kanon dag på kontoret!

Onsdag var jeg inviteret til lancering på nogle nye Biotherm produkter. Eventet blev holdt i de smukkeste lokaler i Frederiksberg Have. Den helt store nyhed fra Biotherm er den nye ‘Life Plankton Elixir.’ Et produkt der passer til alle hudtyper i alle aldre og som skal fungere, som det aller første step i en hver hudpleje rutine. Biotherm lover, at man kan se forskel på sin hud efter blot at have brugt produktet i 8 dage, så det glæder jeg mig helt vildt til at se, om også er resultatet hos mig.

Den lækre serum, som jeg allerede er blevet ret vild med, bl.a. fordi den dufter fantastisk og føles virkelig godt på huden, indeholder ‘Life Plankton’ som er Biotherms signatur ingrediens. Life plankton stammer fra nogle termiske kilder i de franske pyrenæer og har igennem flere århundrede haft ry for at regenerere huden og gøre den både blødere og glattere. Ingredienset findes i alle Biotherms produkter, men i deres nye Life Plankton Elixir, har de skruet op for indholdet af life plankton, og det er det, som gør, at den her serum skulle give store synlige forandringer, på ikke ret lang tid.

Jeg glæder mig vildt meget til at have testet produktet lidt længere! Så kommer der naturligvis en anmeldelse 🙂 Til eventet fik jeg også scannet min hud, og det var en jævnt deprimerende oplevelse. Næsten alle andre var lykkelige, men mit resultat var nedslående. Det kan du læse mere om i mit tidligere blog indlæg, hvor du også kan se, hvor og hvordan du gratis selv kan få en scanning af din hud. Læs det hele – her.

Efter eventet var jeg til et vildt spændende møde, som handlede om Andreas og mit bryllup i August. Jeg kan ikke afslører noget endnu, men jeg glæder mig helt vildt til at dele det med jer. Det kan jeg forhåbentlig allerede i næste uge.

Torsdag var jeg inviteret til lancering af nogle nye produkter hos Raunsborg. Det var simpelthen den smukkeste setting, med den skønneste borddækning. Der var ren forår i luften, da vi blev præsenteret for nogle nye kosttilskud fra Ransborg. De har tidligere fokuseret udelukkende på hudpleje – skønhed udefra, men har nu også lanceret tre forskellige kosttilskud, der skulle gøre hver deres magi for huden – skønhed indefra 🙂 Jeg har foræret Andreas den ene pakke kosttilskud, og er selv gået igang med en anden. Glæder mig til at se, om vi kan se en forskel på vores hud. Sådan noget tager jo som regel noget tid, med sådan nogle kosttillskud, men der naturligvis også en anmeldelse af dem på et tidspunkt.

Efter eventet kom jeg hjem til en lejlighed, der havde været uden strøm i 12 timer. Det tog hele 27 timer før vi igen havde elektricitet i lejligheden. 27 timer er virkelig lang tid! Heldigvis var køleskabet halvtomt og fryseren så ny, at de ting vi havde på frost ikke nåede at tø op. Selv isterningerne var stadig frosne. Det havde jeg alligevel ikke regnet med, når fryseren havde stået 27 timer uden strøm.

Fordi der manglede strøm, kunne jeg heller ikke lave mad til min veninde, som vi ellers havde aftalt. Derfor endte vi i stedet på Souls, som også var super hyggeligt og med lækker mad 🙂 Caroline er min ‘Bridesmaid’ og det er virkelig fedt, at have en tæt, der næsten glæder jeg lige som meget til brylluppet som mig – i hvert fald gider hun at snakke om det, næsten lige så meget som mig 😉

Fredag foregik mest foran computeren, men jeg fik da startet dagen med en times træning hos Pilates CPH. Jeg kan ikke få armene ned over det sted! Hold nu op hvor er min trænings-glæde kommet igen, og hvor er jeg vildt imponeret over hvor hurtigt, at man kan mærke en forskel. Kæmpe anbefaling herfra! Har du ikke trænet hos Pilates CPH før, så kan du få en gratis prøvetime. Læs mere på deres website her.

Min lørdag blev brugt på træning, afslapning, lidt shopping med min mor og et besøg af min kusine, hendes mand og deres lille lækre dreng. I dag har stået på træning og arbejde hele dagen, og selvom jeg måske hellere ville ligge inde på sofaen og se film sammen med Andreas her til eftermiddag, så er det dejligt at komme lidt på forkant med den kommende uge 🙂

Jeg håber, at du også har haft en god uge og afslappende – eller festlig – weekend 😉

Comentários


bottom of page