top of page

MY FAVORITE NEIGHBORHOOD // THAO DIENI en millionby som Ho Chi Minh City, hvor der er mere end dobbelt så mange scootere, som der er indbyggere, og hvor der ligger en byggeplads på hvert et gadehjørne, er det fantastisk, når man finder nogle af de små, intime og hyggelige nabolag, som byen også gemmer på.

Saigon, som byen også kaldes, er inddelt i 24 forskellige distrikter. Lidt lige som vi kender det fra Paris. Alle distrikterne er meget forskellige, og jeg synes, at det virkelig synd, at de fleste turister kun opholder sig i distrikt 1 – byen har nemlig så meget mere at byde på.

Mit favorit distrikt er område nummer 2, og bydelen der hedder “Thao Dien.” Her findes de små veje med smukke gamle villaer, der er meget mindre trafik og generelt lidt mere ordnede forhold. Området er også kendt som et vesterligt expat kvarter. Her bor, ligesom Andreas og jeg, rigtig mange vesterlændinge, og det betyder bl.a. at priserne er lidt højere end andre steder i byen, men også at supermarkederne har lidt af de produkter, som vi kender hjemmefra, og en del af restauranterne er drevet af europæere, der er lidt skarpere på hygiejnen og hyggelig indretning.

Heldigvis er vietnameserne stadig i overtal i bydelen, og her er derfor stadig masser af lokale oplevelser, små gadekøkkener og velbesøgte templer. Altså den perfekte kombination hvis du spørg mig, og en bydel som man virkelig ikke må snyde sig selv for at besøge, hvis man er i Ho Chi Minh City.

Billederne ovenfor er taget i Thao Dien, og kjolen har købt på et “tøjbytte-marked,” som blev arrangeret af nogle europæiske piger lidt tidligere på måneden. Den er fra Gat Rimon, og jeg kan desværre ikke finde den online, men nedenfor har jeg samlet nogle kjoler, der minder lidt om. 🙂
// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page