top of page

MY PLANS FOR THE WEEKEND
Tiden på vores første Vietnamesiske bopæl er ved at være gået. Planen har hele tiden været, at vi ikke ville være bundet til noget fysisk sted, og at vi skulle kunne rejse og bevæge os, som vi har lyst til. Derfor var det også helt bevidst, at vi kun lejede lejligheden frem til den 17 juni.

Selvom jeg glæder mig til de fire ugers rejse op gennem Central- og Nordvietnam, som venter, så synes jeg også, at det er lidt vemodigt, at vi allerede skal til at sige farvel, eller på gensyn, til det her fantastiske kvarter, Thao Dien.

At vi skal forlade lejligheden om to uger betyder, at det her er den næstsidste weekend i lejligheden og i Ho Chi Minh City (for nu – vi regner med at komme tilbage på et tidspunkt.) Derfor har jeg lavet en liste over fem ting, som jeg VIL nå i den her weekend.

1. Brunch på MAD house. Mad House er en dansk ejet restaurant, der ligger i det område hvor vi bor. De servere alt fra smørrebrød til stegt flæsk med persillesovs, og så har jeg hørt, at de har en helt fantastisk brunch, men jeg har ikke fået den prøvet endnu, så det skal jeg i den her weekend.

2. Hello Weekend Market Hver weekenden afholdes der en form for lagersalg, som udefra set mest ligner et loppemarked med små boder. Sælgerne er nystartede vietnamesiske designere, som tester deres varer og nye designs af, inden det kommer i butikkerne. Jeg har været forbi én gang før, og er simpelthen nødt til at opleve det igen inden vi rejser.

3. En tur i poolen Vi bor i det skønneste kompleks, med en helt fantastisk pool, og den vil jeg rigtig gerne nå at nyde lidt mere inden vi flytter her fra.

4. EMS træning Jeg er begyndt på EMS træning, og synes det er super fedt. Det giver virkelig sved på panden, og jeg kan mærke, at jeg kan ting og øvelser nu, som jeg ikke kunne før jeg startede til EMS. Det er en kæmpe sejr, for efter min diskusprolaps blev jeg virkelig sat tilbage. Inden vi rejser, skal jeg nå at have trænet lidt mere og derfor har jeg bestilt en time på søndag.

5. At spise hjemme Så snart vi rejser står den på fire uger med restaurant besøg tre gange om dagen. Derfor skal weekenden helt sikkert også byde på en (måske endda hjemmelavet) middag hjemme i vores lejlighed. Vi har uden tvivl byens bedste udsigt, og den skal virkelig nydes inden vi skal vinke farvel.

Jeg er sikker på, at det bliver en skøn og effektiv weekend – og jeg ønske jeg en mindst lige så fantastisk en af slagsen. 🙂 God weekend!

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page