top of page

My trip to London in pictures..


image
image

image
image
image

image

image


Her til morgen har jeg siddet og ordnet lidt i alle mine billeder. Jeg faldt bl.a. over min mappe med billeder fra London – det føles allerede som 100 år siden vi var afsted. Det var en virkelig dejlig tur, med den perfekte kombination af sightseeing, god mad og shopping. Tilmed var det totalt fantastisk vejr! Sådan en tur, må vi altså have igen til foråret

:)

I dag skal jeg ind forbi et nyt PR-bureau som en af mine blogger-kollegaer har åbnet. Jeg glæder mig til at se deres showroom, og alt det de har fået stablet på benene.

// Josephine

In english: This morning I was going through my photos on my computer, and i saw some pictures from my trip to London, that I haven’t showed you before. It was the most amazing trip, with a perfect combination of sightseeing, nice food and shopping. Furthermore the weather was incredible. Today I’m gonna visit a new Copenhagen based Pr-agency. I’m really looking forward to see there showroom. 

Comments


bottom of page