top of page

MY WEEKEND


img_5500.jpeg

img_5496.jpeg

img_5507.jpeg

img_5501.jpeg
img_5509.jpeg
img_5504.jpeg

Weekenden har stået på non-stop fejring af Andreas. Fredag aften havde han inviteret mine forældre og jeg på Hanzo og spise. Det var virkelig lækker mad og restauranten var sindssygt hyggeligt indrettet. Inden vi tog ud og spise servede jeg lagkage og hjemmelavede pomelo-cocktails her hjemme, til at starte på. In case de 13 retter der ventede os på Hanzo ikke var nok 😉

Lørdag havde Andreas inviteret hele sin egen familie her hjem til brunch. Vi stod tidligt op og gik i køkkenet. Vi nåede heldigvis at få det hele klar til gæsterne kom. De sidste gæster gik 11 timer efter de var kommet, så det var en ret lang brunch 😉 skide hyggeligt! Andreas tog i byen med en ven om aftenen, mens jeg krøb i seng træk efter en lang dag og efter at have været sent i seng og tidligt op to dage i træk.

I dag er jeg lidt mere frisk end Andreas, der ligger og bobler inde i sengen. 😉 Jeg bruger dagen på at få ordnet lidt arbejde og gjort klar til den kommende uge. På fredag rejser vi til Sri Lanka og jeg glæder mig helt vildt!!


img_5520.jpeg

// Josephine

Comments


bottom of page