top of page

My weekend in pictures


Her er et lille tilbageblik på en virkelig dejlig weekend. Fredag var jeg ude og spise og efterfølgende i byen med Carla og Caro. Det var sindssygt hyggeligt, at se dem igen. Jeg har virkelig glædet mig til at se dem mere efter jeg er flyttet hjem til København igen, men det er bare som kalenderen er pakket hele tiden, og jeg får slet ikke set pigerne halvt så meget som jeg gerne ville.

Men i fredags stod den altså på middag, vin og lækre drinks på PS Bar efterfulgt af en bytur på Sunday. Der var ikke ret mange mennesker i byen i fredags, men vi havde alligevel en fest og jeg var først hjemme kl. 6 lørdag morgen. – Med det her tilbageblik savner jeg allerede weekenden. Godt der snart kommer en til 😉

// Josephine

Husker du at følge med på min instagram? @Josephinehelbrandt

Comments


bottom of page