top of page

NETOP ANKOMMET // MIN FAVORIT FERIE DESTINATION

Med den perfekte kombination af idyl og eksklusivitet og plads til både klipklapper, afslapning og saltvand i håret og tårnhøje stiletter, internationale natklubber og dyre biler er den her lille perle med de smukke grønne palmer, lange boulevarder og middelhavet langs kysten min absolutte favorit destination uden for Danmark.

Jeg taler naturligvis om Cannes i Syd Frankrig, hvor jeg er så heldig at være landet her til morgen sammen med Andreas. Vi skal holde en uges ferie, slappe af, spise god mad og lade batterierne op.

Mine forældre har en lejlighed her nede, så jeg er kommet i Cannes hele mit liv, og føler det som mit andet hjem. Da jeg var yngre, synes jeg, at det var skide irriterende, at vi så tit skulle til Cannes, jeg ville meget hellere ud og opleve noget andet. I dag er jeg mega glad for, at kunne føle mig så hjemme i så fantastisk og eksotisk en by. At de har lejligheden her nede betyder også, at vi har mulighed for at rejse lidt oftere. Eneste udgift er en flybillet.

Har du ikke selv oplevet Cannes endnu, så skal du helt klart skrive det på din to-do og så tjek lige listen, jeg har lavet over tre fede restauranter, du skal opleve, og som ikke står i turistbøgerne.

Du kan også opleve lidt gennem min snapchat den næste uges tid. Følg med på jhelbrandt

// Josephine

bottom of page