top of page

NO DOUBT – HEAVEN IS A PLACE ON EARTH.. Heaven is a place on earth var der engang en der sang. Det er en gammel kliché, men efter at have besøgt Koh Rong Island er jeg nu alligevel ikke længere i tvivl om at det er sandt.

Som i måske har set på Snapchat (Jhelbrandt) og Instagram (@Josephinehelbrandt) så er jeg tjekket ind på The Royal Sands Koh Rong Resort og det er uden tvivl et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har været.

De her dage bruger jeg på at nyde omgivelserne, suge indtryk til mig og slappe af, men så snart jeg igen lander på jorden, lover jeg at fortælle meget mere om det her lille paradis. Indtil da må i følge med på mine andre sociale medier 😉

English: .. Heaven is a place on earth!!It’s an old cliché, but after visiting Koh Rong Island I’m sure that it’s correct! As you may have seen on Snapchat (Jhelbrandt) and Instagram (@Josephinehelbrandt), I have checked in at The Royal Sands Koh Rong Resort and it is undoubtedly one of the most beautiful places I have ever been.

These days I spend enjoying the surroundings, appreciating the uniqueness and relaxing, but as soon as I’m back on earth again, I promise to tell you more about this little paradise. Until then, keep up with my other social media 😉

bottom of page