top of page

OFF WE GO – MARBELLA!


Juuuuhuuuuuuu!!!! I dag er en VIRKELIG god dag. Jeg er nu helt færdig med min praktik på Ekstra Bladet, jeg er igen en fri fugl, har sommerferie og lige nu sidder jeg og venter på mit fly til Malaga – pigerne og jeg skal nemlig på tøsetur til Marbella!

Det sidste år som journalist på Ekstra Bladet har betydet, at jeg ikke har kunne lave ret meget af mine egne ting. Ikke fordi jeg ikke har haft lyst, men EB har haft lagt regler for hvad jeg måtte og ikke måtte ved siden af. Noget jeg har været drøn-hamrende irriteret over, men som jeg nu også er virkelig glad for er overstået. Jeg er igen fri og kan lave præcis hvad jeg har jeg lyst til.

Jeg lægger ud med en dejlig lang ferie. Først en uge i Marbella med pigerne, så hjem og i sommerhus med min mor, inden jeg nupper et par sjove dage til Copenhagen Fashion Week. Modeugen bliver skrapt efterfulgt af min kusines bryllup og 14 dages ferie med Andreas i Cannes og Italien.

Den sidste uge i august skal jeg bruge på at flytte, og så starter september og de måneder som jeg skal bruge på at gøre min udannelse færdig og selvfølgelig starte alle mine egne virksomheder op igen. Jeg er altså ret begejstret for den tid jeg går i møde.

:-)

Selvom jeg holder ferie opdatere jeg selvfølgelig bloggen. Husk at I også kan følge med på Instagram og snapchat (jhelbrandt) !

// Josephine

Kommentarer


bottom of page